Forum dla widzów Kaftanna
Nowy użytkownik
Pomocy, chyba nie umiem się witać. Od czego zacząć, od czego zacząć.
Jestem ketsu, może jakaś maleńka część z Was kojarzy mnie z facebookowej grupy, gdzie jestem adminem, tym który lubi wyrzucać ludzi z grupy. Ok, tego nie było.
Szczęśliwy właściciel Adasia, gekona lamparciego smoka miniaturki, nieśmiała to gadzina, ale kochana. Nazwany gekonem gryzie i zieje ogniem. No, prawie, jeszcze nad tym pracujemy.
Moim hobby jest marnowanie czasu w Internecie, co robię niemal doskonale, taka moja duma. Czasem dręczę się rysowaniem, jeśli tylko działa mi tablet (nie działa), jednak nie jestem w tym jeszcze wystarczająco dobra.
W przyszłości będę grafikiem w ekipie Naughty Dog, wiecie, już możecie pochwalić się znajomościami.
Pałam ogromną miłością do Bioshocków, Borderlandsów, Uncharted i Fables, miłością niestety nieodwzajemnioną i moje serce już nie raz było przez nie łamane.
Kaftanna zaczęłąm oglądać właśnie przez Bioshocka, konkretnie Burial at Sea, którego szukałam na youtube z ładnym komentarzem, no i lepiej trafić nie mogłam.
Jeśli chcecie się czegoś dowiedzieć, czy może mnie poznać, to śmiało, pytajcie!
Zapamiętam sobie na przyszłość, jeżeli będę szukał sposobu na nudę do kogo pisać