Forum dla widzów Kaftanna
Czołem!
Rok 2014 zmierza ku końcowi, a co za tym idzie - Święta, Nowy Rok i te sprawy... Ale także zamyka się kolejny rozdział w historii gamingu. Na scenę weszła nowa generacja konsol, zostało wydanych wiele tytułów, a także zachodziły większe lub mniejsze zmiany w branży. I tutaj zwracam się do Was z pytaniem: czy uważacie ten rok za udany z punktu widzenia gracza? Co było sukcesem, a co porażką? Podzielcie się swoją opinią!
Pozdrawiam.
Użytkownik
Rok ogólnie słaby, jeden z najsłabszych jeśli nie najsłabszy dla świata graczy w ostatnich latach. Wiele kontrowersji. Zdobycie poparcia dla early access, które w dużej mierze niszczy gry(twórcy się rozleniwiają). Jeszcze Ubisoft...(tutaj nawet nie trzeba niczego pisać, zdecydowanie najgorsze studio roku), problemy z PSNem, mało i słabe premiery na konsole, śmiesznie niska sprzedaż Xboxa One, mało premier na konsole, porażka serwerów wydawców DriveClubu. Wszystko to przyćmiło nawet najlepsze premiery niestety. Słaby rok.
Najlepsze dla mnie stają się klasyki z przed kilku lat
Klasyki zawsze żyją ... Kontra, Mario itp xd
a tak serio to typowe mmorpg zazwyczaj
Słaby rok pod względem wychodzących gier ale jak zawsze fajny spod szyldu e-sporu Watch_Dogs zawiódł mnie totalnie, FC4 nie ma takiego "pierdolnięcia" jak to było w przypadku FC3, mało interesujących tytułów...
Nowy użytkownik
Twórcy zrobili sobie z graczy niewolników. Wystawiają na sprzedaż nieskończone produkty. Każą sobie płacić horrendalne sumy za aphy i bety. A to dopiero początek. Aż szkoda się robi że będziemy płacić jeszcze więcej za jeszcze gorsze gry.